Velkommen til B&B by the Sea 

B&B by the Sea- udgangspunkt for de store og gode oplevelser

B&B By the Sea – er et nyt koncept i Hirtshals. På adressen Kystvejen 53, 9850 Hirtshals, med en af Danmarks flotteste udsigter er der plads til at tage i mod et halvt hundrede gæster.

Fra værelser og store sale med panoramaudsigt kan man opleve det storslåede Skagerrak, hvor tusindvis af skibe passerer mellem Nordsøen og Kattegat, og færger flere gange dagligt tilbagelægger ruterne mellem Hirtshals og det sydlige Norge. Det er et syn, man aldrig ser sig træt i.

Lige uden for døren mødes B&B by the Seas gæster af en helt speciel klitformation, og kastes blikke i sydlig retning møder øjet en af byens smukkeste bygninger Hirtshals Fyr, der er fra 1862 og med sin markante aftegning mod en storslået himmel er byens vartegn.

Hirtshals er et progressivt, levende samfund med en havn, der giver området et internationalt præg. Byen ligger midt i et stykke afvekslende dansk natur. B&B by the Sea er et naturligt udgangspunkt for oplevelsesrige ekskursioner i området.

Havnemiljøet, som man bevæger sig ind i lige uden for døren til B&B by the Sea er noget enestående for det område, der startede som et fiskerleje og via en stor havn med masser af fiskefartøjer har bevæget sig frem til en betydningsfuld trafikhavn, der bl.a. forbinder kontinentet med Norge og Nordatlanten.

I de senere år er der skabt en del kunst i byens åbne rum, hvilket giver store muligheder for meget spændende kulturelle oplevelser i nærmiljøet.

Hirtshals Vandrerhjem/Danhostel har gennem årene taget mod tusindvis af gæster. Frem over er det de to nye ejere af bygningerne på Kystvejen 53 -Rikke Vandsted & Tor Ove Sørlie - der byder inden for, og det bliver med et anderledes koncept.

Som navnet B&B by the Sea mere end antyder, er hovedproduktet overnatning og morgenmad. Der bliver satset på, at kræse omkring gæsterne, så et ophold her bliver en uforglemmelig oplevelse.

B&B by the Sea har 15 værelser og plads til 39 gæster. Samtidig er der er et veludrustet køkken, hvor man selv har mulighed for at tilberede sin mad.

Foruden B&B-konceptet satses der på selskaber og servicering af foreningslivet. De fleksible lokaler betyder, at der kan tages imod flere størrelser selskaber med op til omkring 80 personer. Det giver mange anvendelsesmuligheder, som skal udnyttes året rundt.